Femeie din Neamț, tâlhărită pe stradă la primele ore ale dimineții

O femeie de 56 de ani din Răucești a fost tâlhărită pe o stradă din comună. Polițiștii au identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, suspectat de comiterea faptei.

„La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că sora acestuia a fost tâlhărită.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 56 de ani se deplasa pe strada Principală,  din localitatea Răucești, o persoană de sex masculin ar fi lovit-o, ar fi trântit-o la sol și i-ar fi sustras o poșetă, după care acesta ar fi plecat.

La o distanță de aproximativ 150 metri de locul producerii faptei, a fost identificată poșeta persoanei vătămate. Din interiorul acesteia s-a constatat lipsa suma de 150 lei și 2 carduri sociale.” – a transmis Poliția Neamț

În urma verificărilor, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea tâlhăriei, un tânăr de 27 de ani din aceeași localitate. După comiterea faptei, acesta a fugit spre pădurea din zona localității Răucești.

Tânărul a fost depistat de polițiști și, în urma administrării probelor, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

PUBLICITATE