Femeie din Neamț, reținută de polițiști după ce a pălmuit o fată de 11 ani

Polițiștii din Neamț au reținut o femeie de 33 de ani, după ce au constatat, dintr-un material audio-video, că aceasta a pălmuit o fată de 11 ani. Femeia se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile.

„La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani s-au sesizat din oficiu, ca urmare a unui material audio-video apărut în spațiul public, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la data de 15 august a.c., în timp ce se afla pe strada Independenței, din localitatea Traian, o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită cu palmele de o femeie, în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț.

Potrivit surselor noastre, se pare că totul ar fi pornit după ce fata femeii ar fi fost înjurată de minora de 11 ani, cu care era prietenă.

„La data de 17 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, față de femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 18 septembrie a.c., prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE