Femeie din Neamț, rănită grav după ce a fost mușcată de un câine

O femeie de 69 de ani din Neamț a fost grav rănită după ce a fost mușcată de câine, suferind amputația membrului inferior. Echipajul de ambulanță a transportat victima la spital, iar poliția a deschis un dosar penal.

Ieri, la ora 21:42, ambulanța a fost solicitată în satul Cârlig din comuna Dulcești pentru o femeie în vârstă de 69 ani care ar fi fost atacată de un câine.

Ajuna la fața locului, echipajul de pe ambulanță a găsit pacienta cu diagnostiul: „policontuzionată prin atac canin, amputaţie membrul inferior stâng, hipotermie.”, după cum a transmis Serviciul de Ambulanță

Femeia a fost transportată la spitalul din Roman.

La data de 30.01.2024, orele 21:02, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală DULCESTI, au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din curtea vecinilor se aud gemete de durere.

Politistii din cadrul sectiei s-au deplasat la fata locului, unde au identificat in gradina imobilului, intinsa pe sol, o femeie ce prezenta o rana deschisa la nivelulul piciorului stang.

A fost solicitat un echipaj SAJ Neamt, care au constatat faptul ca plaga este produsa prin muscatura de un animal, victima fiind transportata la Spitalul Municipal Roman.

In urma cercetarilor efectuate a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii prev. de art. 12 alin. 1 si 2 din OUG 55/2002 rap. la art. 194 alin. 1 lit. a din C.p.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE