Femeie din Neamț, dată dispărută (FOTO)

ACTUALIZARE:

La data de 8 iulie a.c., persoana în cauză a fost identificată în Piatra-Neamț. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim că, la data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, sora sa, AMIHĂESEI MARIA, în vârstă de 82 de ani, a plecat de la domiciliul din Borlești și nu a mai revenit până în prezent.


Polițiștii din Borlești caută o femeie de 82 de ani, Amihăesei Maria, dispărută pe 7 iulie. Persoanele cu informații sunt rugate să contacteze autoritățile.

„La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, sora sa, AMIHĂESEI MARIA, în vârstă de 82 de ani, a plecat de la domiciliul din Borlești și nu a mai revenit până în prezent.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1,65 cm, greutate – 60 kg, păr grizonat, lung, ochi albaștri.

Nu se cunosc detalii legate de obiectele vestimentare ale persoanei dispărute.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE