Femeie de 69 de ani, accidentată pe o trecere din Piatra-Neamț

În această dimineață, o femeie de 69 de ani a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de pe strada Mihai Viteazul din Piatra-Neamț. Conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Viteazul, din Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Neamț, conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversare, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală.” – a transmis Poliția Neamț

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele producerii acestui eveniment rutier.

PUBLICITATE