Drumul comunal DC 201 din comuna Dămuc, județul Neamț, va fi modernizat prin Programul Național „Anghel Saligny”

Primarul comunei Dămuc, Voaideș Ioan, a semnat astăzi la București contractul de finanțare pe Programul Național „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumului comunal DC 201 din comuna Dămuc.

Drumul are o lungime de 8,8 km și va fi modernizat în totalitate, inclusiv prin consolidarea a 25 de poduri, pasaje, tuneluri și viaducte.

La semnarea contractului au participat, alături de primarul Voaideș Ioan, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Veștea, și deputatul Dan-Laurentiu Leoreanu.

„Este o zi importantă pentru comuna Dămuc. Drumul comunal DC 201 este un drum esențial pentru dezvoltarea comunei noastre. Modernizarea acestuia va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții locuitorilor noștri și va facilita accesul la serviciile publice și economice”, a declarat primarul Voaideș Ioan.

Programul Național „Anghel Saligny” este un program important pentru dezvoltarea comunităților locale. Prin acest program, finanțăm lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, de apă și canal, de energie electrică și de gaze naturale. Modernizarea drumului comunal DC 201 din comuna Dămuc este un exemplu concret al investițiilor pe care le facem prin acest program”, a declarat președintele PNL Neamț, George Lazăr.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 13,3 milioane de lei. Lucrările de modernizare a drumului comunal DC 201 din comuna Dămuc vor fi finalizate în termen de 24 de luni.

PUBLICITATE