Două persoane rănite după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

O familie a scăpat cu viață după ce vehiculul în care se aflau s-a izbit de un copac pe spațiul verde al străzii Smirodava, în Roman. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, care au necesitat îngrijiri medicale.

Ieri seară, în jurul orei 22:20, un eveniment rutier a avut loc pe strada Smirodava din municipiul Roman, implicând un autoturism cu trei persoane la bord: doi adulți și un copil.

Autovehiculul a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un copac.

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, împreună cu o ambulanță SMURD și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), s-au deplasat de urgență la fața locului.

„Un autoturism în care se aflau trei persoane (doi adulți și un copil) a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe spațiul verde. Toate cele trei persoane s-au autoevacuat.” – a transmis ISU Neamț

Două dintre victime, o femeie de 31 de ani, identificată ca fiind conducătoarea autoturismului, și un bărbat de 42 de ani, pasager în mașină, au suferit răni care au necesitat îngrijiri medicale imediate.

Aceștia au fost preluați și transportați la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Roman pentru tratament și evaluare.

Poliția Neamț a intervenit și ea la locul accidentului, demarând o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului.

Primele cercetări sugerează că pierderea controlului asupra direcției de către conducătoarea auto a fost cauza principală a accidentului.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie , în vârstă de 31 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Smirodava ar fi pierdut controlul asupra dire de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac de pe spațiul verde.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager în autoturism.” – au spus polițiștii

În prezent, se efectuează investigații sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii responsabilităților legale.

 

PUBLICITATE