Două persoane au murit, alte două rănite grav într-un accident în Neamț (FOTO)

ACTUALIZARE: Tânărul care a provocat accidentul cu 2 morți din Neamț a fost reținut. A condus sub influența alcoolului (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, 11 august, în satul Bozienii de Sus, comuna Ruginoasa, implicând un autoturism și un atelaj hipo. Două persoane au decedat pe loc, iar alte două au fost transportate la spital.

„La ora 4:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ruginoasa la un accident rutier unde au fost implicate un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) și un atelaj hipo (în care se aflau trei persoane).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, IPJ și SAJ.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit informațiilor oferite de pompieri, în urma coliziunii, doi bărbați de 24 de ani, care se aflau în atelajul hipo, au fost declarați decedați la fața locului, prezentând semne incompatibile cu viața.

Alți doi bărbați, de 24 și 25 de ani, au fost răniți grav și transportați de urgență la spital de echipajele SMURD și SAJ (Ambulanța).

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

PUBLICITATE