Două femei și un bărbat au distrus două autoturisme într-o stație PECO din Neamț (FOTO)

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost reținute după un conflict violent la o stație de carburanți din Neamț, în care au distrus două autoturisme și au amenințat alte persoane.

„La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în stația de carburanți din localitatea Secuienii Noi are loc un conflict între mai multe persoane.” – a transmis Poliția Neamț

În urma intervenției, polițiștii au stabilit că incidentul a fost declanșat de un conflict mai vechi între părțile implicate.

Două femei, în vârstă de 18 și 44 de ani, au adresat cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, la adresa a două alte femei, în vârstă de 24 și 49 de ani, care, speriate, s-au retras în autoturismele lor.

Tensiunile au escaladat, iar cele două femei agresive, împreună cu un bărbat de 50 de ani, au distrus autoturismele victimelor, aruncând cu pietre și aplicând lovituri cu pumnii.

Polițiștii au intervenit și au reținut pentru 24 de ore cele două femei și bărbatul implicat în distrugerea autoturismelor.

„La data de 22 august a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, față de cele două femei în vârstă de 18 și 44 de ani, și față de bărbatul în vârstă de 50 de ani, urmând ca astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE