Două femei rănite după ce s-au răsturnat cu mașina la Tupilați

Un accident rutier a avut loc ieri în afara localității Tupilați. Un autoturism s-a răsturnat, proiectând o tânără în vârstă de 21 de ani în afara mașinii, rănind-o grav pe ea și pe șoferița de 43 de ani.

„La data de 27 mai a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Tupilați.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că în timp ce o femeie în vârstă de 43 de ani conducea un autoturism în afara localității Tuilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și rostogolindu-se pe terenul viran din stânga părții carosabile, o tânără în vârstă de 21 ani, pasager în autoturism, fiind proiectată în exteriorul autoturismului.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 43 de ani și a tinerei de 21 de ani, care au fost transportate la o unitate medicală.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE