Doi tineri răniți într-un accident la Agapia (FOTO)

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în această dimineață în satul Săcălușești, comuna Agapia, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod.

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 08:00, un accident rutier grav s-a produs în satul Săcălușești, comuna Agapia, județul Neamț. Un autoturism în care se aflau două persoane, un tânăr și o tânără de 19 ani, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

La locul accidentului au intervenit forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Echipajele medicale au preluat cele două victime, și le-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din Târgu-Neamț pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au intervenit, de asemenea, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul incidentului, prevenind astfel eventuale complicații suplimentare.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN15 C, în afara localității Săcălușești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Neamț, conducea un autoturism, din direcția Bălțătești spre Târgu-Neamț , ar fi încercat să evite un animal, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei alte pasagere în vârstă de 19 ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț.

Se pare că șoferul ar fi încercat să evite un câine. Polițiștii au stabilit că acesta nu a consumat alcool.

PUBLICITATE