Doi tineri, răniți în accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

Doi tineri de 20, respectiv, 18 ani au fost victimele accidentului rutier ce a avut loc astăzi, 12 iulie, în jurul orei 16:30, pe strada General Nicolae Dăscălescu, la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț spre comuna Dumbrava Roșie.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piatra-Neamț, conducea o autoutilitară pe strada General Nicolae Dăscălescu, în municipiul Piatra-Neamț, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului de 20 de ani și a unei tinere în vârstă de 18 ani, pasager pe motociclu, care au fost transportați la o unitate medicală.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit pompierilor, în accident au fost implicate o autoutilitară (în care se aflau 2 persoane) și o motocicletă (pe care se aflau 2 persoane).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț, SAJ și IPJ.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE