Doi minori, răniți într-un accident la Dumbrava Roșie

Un accident rutier s-a produs pe DN 15 în localitatea Dumbrava Roșie, unde o motocicletă condusă de un minor a fost lovită de un autoturism. În urma coliziunii, motociclistul și pasagerul său, ambii minori, au fost transportați la spital, iar polițiștii continuă cercetările.

„La data de 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune cu aceasta.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, un minor, în vârstă de 16 ani, și al pasagerului acestuia, un minor în vârstă de 13 ani, ambii din localitatea Dumbrava Roșie, care au fost transportați la o unitate medicală.

Atât femeia aflată la volan, cât și motociclistul au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

PUBLICITATE