Doi copii de 8 și 10 ani, dați dispăruți, găsiți dormind sub scările unei biserici din Piatra-Neamț

Doi copii, dați dispăruți, au fost găsiți de Poliția Locală în Piatra-Neamț. Cei doi ar fi pierdut autobuzul și au fost găsiți dormind sub scările unei biserici.

Copiii, în vârstă de 8 și 10 ani, au fost găsiți însoțiți de o rudă majoră. Ei au explicat polițiștilor că au dormit sub scările Bisericii Sfânta Parascheva, după ce au ratat autobuzul spre casă.

Minorii au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț pentru identificare și ulterior predați polițiștilor din Secția Ștefan cel Mare, pentru a se lua măsurile necesare în cazul copiilor lăsați fără supraveghere.

„Doi minori din comuna Războieni, dați dispăruți de rude în seara zilei de 29.01.2024, au fost depistați de polițiștii locali din cadrul S.D.PI. – Poliția Locală Piatra Neamț, în centrul municipiului marți, 30.01.2024, în jurul orei 11.30.

Deși erau căutați de forțele de ordine, cei doi copii cu vârste de 8 respectiv 10 ani, depistați în Piața Ștefan cel Mare, însoțiți de o altă rudă majoră, au povestit polițiștilor locali că au dormit sub scările Bisericii Sfânta Parascheva din cauza faptului că au pierdut autobuzul care urma să-i transporte în localitatea de domiciliu.

Au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde după identificare, au fost predați pe baza unor documente specifice, agenților Secției de Poliție Rurală 6 comuna Ștefan cel Mare – I.P.J. Neamț, în vederea luării măsurilor care se impun în cazul copiilor lăsați fără supraveghere de către părinți sau tutorii legali.” – a transmis Poliția Locală Piatra-Neamț

PUBLICITATE