Doi bicicliști băuți, răniți în două accidente la Gherăiești și Urecheni

Doi bicicliști sub influența alcoolului au fost implicați în accidente în localitățile Gherăiești și Urecheni, județul Neamț, pe 15 septembrie 2024. Ambii bărbați au fost răniți și transportați la spital, iar polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Primul accident a avut loc în jurul orei 20:00, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Gherăiești. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat pe bicicletă, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără de 25 de ani.

Biciclistul, care a fost testat alcoolscopic, a prezentat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma coliziunii, bărbatul a fost rănit și transportat la o unitate medicală pentru tratament.

Al doilea accident s-a petrecut tot în jurul orei 20:00, pe DJ 155I, în localitatea Urecheni. Un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism, a acroșat un biciclist în vârstă de 53 de ani, care efectuase un viraj la stânga fără să se asigure. Biciclistul a fost testat și el alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și în cazul anterior, biciclistul a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE