Doi bărbați reținuți de polițiști după ce au furat o bicicletă și 4 anvelope

Polițiștii din Roman au soluționat un caz de furt din uscătorul unui bloc, unde o bicicletă și anvelope auto au fost furate. Cei doi suspecți, din Bihor și Săbăoani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Roman, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe  bunuri din uscătorul uni bloc, de pe strada Sucedava.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 20.45, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul uscătorului, aflat la parterul unui bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras o bicicletă și 4 anvelope auto, care au fost identificate de polițiști în proximitatea locului faptei.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, doi bărbați cu vârste de 48, respectiv 55 de ani, din județul Bihor și Săbăoani.

„În urma activităților investigativ operative desfășurate și a probatoriului administrat față de cei doi bărbați s-a dispus măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE