Doi bărbați din Neamț, condamnați pentru infracțiuni rutiere, duși la penitenciar

Polițiștii din Neamț au pus în executare două mandate de arestare, unul pentru un bărbat de 55 de ani din Alexandru cel Bun și altul pentru un bărbat de 36 de ani din Pipirig. Ambii au fost condamnați pentru infracțiuni rutiere și au fost duși la Penitenciarul Bacău.

Ieri, 9 august, polițiștii nemțeni au pus în executare două mandate de arestare, emise de Judecătoriile Buhuși și Bicaz, pe numele a doi bărbați din județul Neamț.

Primul caz, un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea Alexandru cel Bun, a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

„La data de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au pus în executare un mandat, emis pe numele unui bărbat, de către Judecătoria Buhuși.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge, fiind depistat la domiciliu.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei.” – a transmis Poliția Neamț

Al doilea caz vizează un bărbat de 36 de ani, din localitatea Pipirig, care a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„La data de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au pus în executare un mandat, emis pe numele unui bărbat, de către Judecătoria Bicaz.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Pipirig a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fiind depistat pe raza orașului Târgu-Neamț.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei.” – a mai precizat Poliția

PUBLICITATE