Doi bărbați de 35 de ani răniți în accidente rutiere în localitățile Roznov și Borlești

Două accidente rutiere au avut loc ieri, 14 iulie, în localitățile Roznov și Borlești, soldându-se cu rănirea a doi bărbați de 35 de ani.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orelor 9:40, pe DJ156A, în localitatea Roznov.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 72 ani, din Roznov, conducea un autoturism, în localitatea Ruseni, ar fi ieşit din parcarea situată pe sensul său de mers, având direcția de deplasare strada N. Roznoveanu către strada Tineretului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 33 de ani, care circula pe aceeaşi direcţie de mers, fiind acroşat de către acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager, în vârstă de 35 de ani, din al doilea autoturism, care a fost transportat la o unitate medicală.” – a transmis Poliția Neamț

În aceeași zi, în jurul oreli 18:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui alt eveniment rutier, pe DJ156A, în localitatea Borlești.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 ani, din Borlești, conducea un autoturism, pe DJ 159 C, din localitatea Ruseni, ajuns la intersecția dirijată cu DJ 156 A, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager, în vârstă de 35 de ani, din al doilea autoturism, care a fost transportat la o unitate medicală.” – a mai precizat Poliția Neamț

Polițiștii continuă cercetările, în ambele incidente, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE