Doi adolescenți din Piatra-Neamț, prinși cu „iarbă”

Doi tineri de 17 ani din Piatra-Neamț au intrat în atenția polițiștilor după ce au fost găsiți cu substanțe suspecte și ustensile pentru consumul de droguri.

„Doi tineri în vârstă de 17 ani au fost conduși și predați agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț, după ce asupra lor au fost găsite plicuțețe ce conțineau substanțe ce păreau a fi ”iarbă” și instrumente folosite la confecționarea țigărilor și mărunțirea ”ierbii”.

Cei doi au fost identificați de polițiștii locali de ordine publică ca având un comportament anormal, în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Piatra Neamț.” – a transmis Poliția Locală

În urma legitimării și a unui control corporal, asupra celor doi adolescenți au fost descoperite pliculețe ce conțineau substanțe suspecte de a fi canabis, precum și ustensile precum grindere și foițe utilizate pentru confecționarea țigărilor.

„Persoanele în cauză au fost legitimate, iar mai apoi acestora li s-a efectuat un control corporal. Aspura celor doi au fost găsite pliculețe cu un conținut susceptibil de a fi canabis, precum și grindere și foițe pentru confecționarea țigărilor. R.A. și I.B. au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț după care au fost predați, în baza documentației specifice, reprezentanților Poliției Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor pentru deținere/consum de droguri.” – mai precizează polițiștii locali

PUBLICITATE