CSM Ceahlăul II Piatra-Neamț, singura reprezentantă a județului în Liga 3

După ce prima echipă, Ceahlăul Piatra-Neamț, a obținut în urmă cu două zile licența pentru a participa în sezonul 2024-2025 al Ligii a II-a (vezi articol AICI), astăzi oficialii clubului au anunțat că Ceahlăul II va juca în Liga a 3-a. Clubul își extinde astfel prezența în competițiile fotbalistice naționale, marcând o nouă realizare importantă.

Ceahlăul Piatra-Neamț continuă să demonstreze că este un club puternic, capabil să își asigure prezența în competițiile naționale de fotbal la diferite niveluri.

Echipa secundă, Ceahlăul II, nu doar că a obținut licența pentru a juca în Liga a 3-a, dar a și reușit să facă acest lucru pe teren, prin performanțele sale.

Aceasta realizare aduce un plus de prestigiu clubului și oferă județului Neamț o reprezentare unică în Liga a 3-a, subliniind angajamentul și determinarea echipei.

CSM Ceahlăul II Piatra Neamț va juca în Liga 3 în sezonul 2024-2025. CSM Ceahlăul II Piatra Neamț va fi singura reprezentantă a județului în Liga 3. CSM Ceahlăul II Piatra Neamț a reușit performanța pe teren deși conducerii clubului i-ar fi fost ușor să ceară loc în Liga 3, conform celor permise de regulament. CSM Ceahlăul II Piatra Neamț întregește astfel performanța din 2023. Felicitări tuturor celor implicați! Hai CSM Ceahlăul!” – este mesajul oficialilor.

PUBLICITATE