Crimă la Roznov. Bărbat înjunghiat mortal de o tânără

Un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat mortal de o tânără de 29 de ani ieri, 15 mai, în locuința lui din orașul Roznov.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:30, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjughiat.

„La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.

Potrivit surselor noastre, incidentul a avut loc la locuința bărbatului din Roznov. Până în acest moment nu se cunoaște motivul conflictului, între cei doi nefiind vreo relație de rudenie.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident.

PUBLICITATE