Crimă în județul Neamț. Femeie înjunghiată mortal de soț la Dobreni

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiată mortal de propriul soț în locuința lor din comuna Dobreni. Incidentul a avut loc în locuința lor azi-noapte, 14-15 ianuarie, aproape de miezul nopții.

Sursele noastre indică faptul că ar fi vorba despre un conflict spontan între cei doi soți care a dus la atacul violent al bărbatului asupra soției sale. Femeia a fost înjunghiată cu un cuțit.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență, dar, din păcate, nu au reușit să o salveze pe victimă, care a fost declarată decedată la scurt timp după sosirea ajutoarelor.

Poliția a reacționat imediat, reținând agresorul, care este soțul victimei. Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț au preluat cercetările.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost seizați cu privire la un conflict în familie care ar fi avut loc, într-un imobil din localitatea Dobreni.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 67 de ani ar fi înjughiat-o pe soția sa, în vârstă de 35 de ani, ambii din localitatea Dobreni.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, imediat după comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE