Copil de 8 ani, accidentat de mașină într-o parcare din comuna Păstrăveni

Un copil de 8 ani din Păstrăveni a fost rănit după ce a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani care efectua manevre de parcare.

„La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Păstrăveni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Păstrăveni, efectua manevre de parcare a unui autoturism, în dreptul unui imobil, ar fi suprins și accidentat un minor, în vârstă de 8 ani, care ar fi ieșit din curtea unui imobil, aflându-se pe partea carosabilă.” – a transmis Poliția Neamț

Copilul a fost rănit în urma impactului și a fost transportat de urgență la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu a consumat alcool și au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest accident.

PUBLICITATE