Convoaie militare din Piatra-Neamț participă la exerciții naționale

În perioada 24 septembrie – 14 octombrie, convoaie de personal și tehnică militară din Piatra-Neamț și alte garnizoane din țară vor tranzita teritoriul național pentru activități de instruire. Exercițiile au fost planificate încă din 2023, iar deplasările se vor face pe căi feroviare și rutiere.

În perioada 24 septembrie – 14 octombrie, convoaie de personal și tehnică militară din garnizoane precum Piatra-Neamț, Iași, Bacău, Botoșani și Turda vor tranzita România pentru a participa la exerciții militare.

Aceste activități de instruire, desfășurate sub coordonarea Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”, au fost planificate din anul 2023.

Deplasările se vor efectua atât pe căi feroviare, cât și pe rutiere, iar echipamentele militare și personalul vor fi mobilizate din diverse regiuni ale țării.

În perioada 24 septembrie -14 octombrie, convoaie de personal și tehnică din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, se vor deplasa pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea desfășurării unor activități de instruire planificate din anul 2023.
Informăm în acest context că detașamente și tehnică militară participantă la această activitate urmează să se deplaseze din garnizoanele Iasi, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Turda către locațiile stabilite.” – transmite Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”

PUBLICITATE