Coliziune între un autoturism și o autoutilitară la Roznov (FOTO)

Pompierii au fost solicitați să intervină ieri la un accident rutier produs în orașul Roznov, unde au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat asistență medicală.

„În jurul orei 13:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Roznov. În accidentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau patru persoane și o autoutilitară în care se afla doar conducătorul auto.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov.” – au precizat reprezentanții ISU Neamț

Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele implicate în accident s-au autoevacuat, iar niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de asistență medicală.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier. De asemenea, s-au asigurat că nu există riscuri suplimentare pentru participanții la trafic.

PUBLICITATE