Ciprian Grecu (ISU Neamț), cel mai rapid pompier în Elveția

Ciprian Grecu, plutonier adjutant șef din cadrul ISU Neamț, a stabilit un nou record la competiția de alergare „Stairways to Heaven” din Elveția. El a obținut cel mai bun timp la proba dedicată pompierilor, încheind cursa în 56 de minute.

În zilele de 11 și 12 mai, localitatea Quinto din Elveția a găzduit competiția de alergare „Stairways to Heaven”, un eveniment impresionant care a atras sportivi din întreaga lume.

Competiția a constat în alergarea pe scările funicularului Piotta-Ritom, pe o distanță de 1,3 km și o diferență de nivel de 790 m.

„În prima zi a competiției, pe traseu s-au întrecut sportivi cu echipamente de alergare, iar cea de-a doua zi a fost dedicată pompierilor cu echipamentele de protecție specifice, fiind denumită „Firefighter chalenge”.

La proba dedicată pompierilor, printre cei 141 de participanți din 10 țări a fost și plutonierul adjutant șef Ciprian GRECU, din cadrul ISU Neamț.

Militarul a reușit să obțină cel mai bun timp dintre toți competitorii pompieri, încheind provocarea în 56 de minute.” – a transmis ISU Neamț

Ciprian este cunoscut pentru prezența sa constantă pe podiumurile competițiilor sportive la care participă, iar această realizare nu face excepție.

„Mulțumim că ne-ai făcut încă o dată mândri că suntem nemțeni și că suntem români!” – este mesajul reprezentanților ISU Neamț

PUBLICITATE