Ceahlăul Piatra-Neamț obține o victorie crucială. 2-1 în fața Concordiei Chiajna

Echipa ACSM Ceahlăul Piatra-Neamț a urcat pe locul al cincilea în clasamentul ligii secunde (pe loc de play-off) după ce a învins Concordia Chiajna cu scorul de 2-1. Mijlocașul de 18 ani, Matei Moraru, a fost eroul meciului, marcând o dublă care a asigurat victoria echipei sale.

ACSM Ceahlăul Piatra-Neamț a înregistrat o victorie importantă în deplasare, învingând formația Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 într-un meci disputat joi seara, contând pentru etapa a 16-a a ligii secunde de fotbal.

Ceahlăul a deschis scorul devreme, în minutul 7, prin tânărul mijlocaș Matei Moraru, care ulterior și-a dublat realizarea în minutul 50, marcând al patrulea gol al său în acest sezon competițional.

Concordia Chiajna a reușit să reducă din diferență în minutul 70, grație unui penalty transformat de Adrian Bălan. Cu toate acestea, eforturile echipei gazdă de a egaliza scorul nu au fost încununate de succes, meciul încheindu-se cu victoria echipei Ceahlăul, scor final 2-1.

Această victorie a propulsat ACSM Ceahlăul Piatra-Neamț pe locul al cincilea în clasamentul ligii secunde, acumulând un total de 25 de puncte. Pe de altă parte, Concordia Chiajna se află pe locul 9, cu 22 de puncte. Înainte de acest duel, echipele erau apropiate în clasament, Concordia ocupând locul 8, iar Ceahlăul locul 9, ambele echipe având același număr de puncte, diferența fiind făcută de golaveraj.

PUBLICITATE