Casa și anexe arse într-un incendiu la Ruginoasa (FOTO)

Un incendiu izbucnit ieri, 1 septembrie, în comuna Ruginoasa a distrus o casă, un adăpost pentru animale și o bucătărie de vară. Deși pagubele materiale sunt semnificative, intervenția promptă a pompierilor a reușit să limiteze extinderea flăcărilor la o casă vecină, fără a provoca victime.

„La ora 10:25, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ruginoasa pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Ruginoasa și Detașamentul de pompieri Roman (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).” – a transmis ISU Neamț

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, cuprinzând întreaga casă și două anexe gospodărești, și amenința să se extindă la locuințele din vecinătate.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: casa de locuit cu o suprafață de 70 mp cu bunurile din interior, un adăpost pentru animale cu suprafața de 60 mp, o bucătărie de vară cu o suprafață de 20 mp cu bunurile din interiorul acesteia, 10 ml de gard din lemn și acoperișul casei învecinate pe o suprafață de aproximativ 10 mp.” – au mai precizat pompierii

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire sau gătit din gospodărie.

Din fericire, în urma acestui incident nu au fost înregistrate victime

PUBLICITATE