Casă distrusă de flăcări într-o localitate din Neamț (FOTO)

Pompierii au intervenit ieri pentru a stinge un incendiu la o casă din satul Pietrosu, comuna Oniceni. Incendiul, provocat de un scurtcircuit electric, a distrus acoperișul și bunurile din locuință.

„La ora 15:42, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Oniceni pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din satul Pietrosu.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Oniceni (o autospecială de stingere), Punctul de lucru Poienari (o autospecială de stingere) și Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD).

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și în interiorul unei case P+M.” – a transmis ISU Neamț

Pompierii au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului, dar flăcările au provocat daune semnificative. Acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați, iar 10 ferestre și două uși din PVC au fost distruse. De asemenea, bunuri din interiorul locuinței, inclusiv un aragaz, obiecte de mobilier, 100 kg lemn de foc, 500 kg de porumb, o clocitoare și 40 de pui, au fost arse.

Potrivit pompierilor, scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

PUBLICITATE