Biciclist rănit într-un accident cu o mașină de poliție în Neamț

Un biciclist de 71 de ani a fost rănit după ce a fost acroșat de o autospecială de poliție pe DJ 158 în localitatea Siliștea. Autospeciala, care se deplasa regulamentar, a intrat în coliziune cu un cap de pod în încercarea de a evita impactul.

„La data de 23 august a.c., în jurul orei 12:40, în timp ce o autospecială din cadrul Secției de Poliție Rurală Români se deplasa pe DJ 158 în localitatea Siliștea, a fost implicată într-un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că,în timp ce un biciclist în vârstă de 71 de ani, din localitatea Siliștea, se deplasa pe DJ 158 în localitatea Siliștea, pe partea stângă a carosabilului, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, efectuând manevra de viraj la dreapta, moment în care a acroșat o autospecială de poliție care se deplasa regulamentar.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Șoferul mașinii de poliție a încercat să evite impactul, virând la dreapta, dar a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, biciclistul a fost rănit și a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile privind circumstanțele producerii incidentului.

PUBLICITATE