Biciclist beat, accidentat de o șoferiță în Neamț

O femeie de 34 de ani a accidentat un biciclist în Buruienești, după ce acesta a pierdut controlul bicicletei și a intrat în coliziune cu autoturismul. Biciclistul a refuzat transportul la spital, fiind găsit cu o alcoolemie de 1,36 mg/l.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orelor 16:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 207K, din localitatea Buruienești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 34 de ani, conducea un autoturism în localitatea Buruienești, ar fi surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 38 de ani, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul.” – a transmis Poliția Neamț

Biciclistul a fost rănit ușor, însă a refuzat transportul la o unitate medicală. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a descoperit că biciclistul avea o alcoolemie de 1,36 mg/l.

Polițiștii din Neamț continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească toate circumstanțele acestui incident.

PUBLICITATE