Beți sau drogați la volan în primele zile ale acestui an pe drumurile din Neamț

Polițiștii din Neamț au depistat în primele două zile ale acestui an trei conducători auto suspectați de conducere sub influența substanțelor interzise sau alcoolului.

Pe 1 ianuarie, în jurul orei 19:50, polițiștii rutieri din Târgu-Neamț au depistat un bărbat de 32 de ani din localitate, conducând pe strada Alexandru cel Bun.

Testul indicând posibila prezență a substanțelor interzise, acesta a fost dus la spital pentru probe biologice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În data de 2 ianuarie, în jurul orei 13:40, în Săbăoani, un tânăr de 27 de ani din Adjudeni a fost depistat conducând sub suspiciunea similară de consum de substanțe interzise, fiind de asemenea condus la spital pentru confirmare.

La aceeași dată, dar la ora 03:10, în Piatra-Neamț, un tânăr de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest pe aleea Tineretului, înregistrând 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, polițiștii continuă investigațiile pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

PUBLICITATE