Beat și fără permis, un tânăr a intrat cu mopedul într-o mașină

Un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat sub influența alcoolului, a intrat cu mopedul într-un autoturism parcat. Polițiștii au stabilit că tânărul nu avea permis și mopedul nu era înmatriculat.

„La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Borca.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Borca, conducea un moped pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.” – a transmis Poliția Neamț

Tânărul a fost testat pentru alcool, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere iar mopedul era neînregistrat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE