Beat pe trotinetă, un bărbat din Girov s-a ales cu dosar penal după ce a căzut

Un bărbat din Girov a fost rănit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică pe DN 15D, fiind sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15D, în localitatea Girov.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Girov, se deplasa pe o trotinetă electrică, pe DN 15D, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.” – a transmis Poliția Neamț

Conform cercetărilor, bărbatul se afla sub influența alcoolului în momentul incidentului, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt confirmat de testarea alcoolscopică efectuată la fața locului.

În urma căzăturii, bărbatul a suferit răni și a fost transportat de urgență la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE