Bătaie pe terasa unui bar din Neamț. Un bărbat de 61 de ani a fost reținut

Un bărbat de 61 de ani a fost reținut după ce a lovit un alt bărbat pe terasa unui bar din localitatea Budești. Incidentul s-a petrecut în contextul unui conflict generat de consumul de alcool.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Budești are loc un conflict.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 40 de ani se afla pe terasa unui local, din comuna Făurei, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 61 de ani, din aceiași localitate, i-ar fi aplicat o lovitură, în zona feței.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatului de 40 de ani i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 26 din 2024, însă acesta a refuzat să solicite emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Totuși, polițiștii i-au înmânat formularul necesar pentru emiterea unui ordin de protecție în caz că acesta își va schimba decizia.

În urma incidentului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. La data de 30 septembrie, autoritățile au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 61 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

PUBLICITATE