Bătaie după un grătar la Piatra Șoimului

La data de 5 septembrie, în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Piatra Șoimului, a fost victima unei agresiuni fizice.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare constatând faptul că, la data de 4 septembrie, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Piatra Șoimului, l-ar fi lovit pe tânărul în cauză, în zona capului, cu un obiect contondent, în timp ce se aflau la un grătar, în localitatea Piatra Șoimului.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, tânărul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE