Bărbatul din Piatra-Neamț, dat dispărut, s-a aruncat de pe podul de la Agigea

Bărbatul de 37 de ani, dat dispărut de soția sa săptămâna trecută, s-a aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră de pe podul Agigea. Trupul său a fost găsit în această dimineață, iar poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Bărbatul din Piatra-Neamț, dat dispărut de către soția sa săptămâna trecută, a fost găsit mort în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Descoperirea a avut loc în această dimineață, 14 mai, când bărbatul s-a aruncat de pe podul de la Agigea.

Echipajele de urgență au sosit rapid la fața locului, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD. Cercetările la fața locului sunt în curs de desfășurare.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” – a transmis Poliția Constanța.

Potrivit surselor noastre, se pare că este vorba despre Herciu Mircea-Andrei, bărbatul dat dispărut pe 7 mai, după ce soția sa, o femeie în vârstă de 32 de ani, a raportat dispariția acestuia.

Herciu, în vârstă de 37 de ani și șofer de TIR, nu a mai fost de găsit de la data de 28 aprilie, când se afla în județul Iași și urma să se întoarcă acasă, în Piatra-Neamț, cu un microbuz. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE