Bărbatul care și-a distrus mașina, amendat de polițiștii nemțeni

Șoferul din Roznov care și-a distrus mașina live pe Facebook, după ce a fost oprit de poliție și RAR, a fost amendat pentru adresare de cuvinte jignitoare.

„La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, fiind în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control trafic, împreună cu specialiști R.A.R. Neamț, au acționat în orașul Roznov, în cadrul unei acțiuni comune.

În jurul orei 09.10, polițiștii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Roznov.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanții R.A.R. Neamț, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecțiuni, fapt pentru care a fost sancționat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reținut.

Conducătorul auto, nemulțumit de măsurile luate, a adresat injurii și cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională conducătorului auto în baza Legii nr. 61/1991, pentru adresare de cuvinte jignitoare.” – a transmis Poliția Neamț

Reamintim că un șofer din Neamț a avut o reacție extremă după ce a fost oprit în trafic de către polițiști și inginerii RAR, distrugându-și mașina și filmând totul live pe Facebook. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE