Bărbat înjunghiat de concubină în Piatra-Neamț

La data de 28 martie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, o femeie de 41 de ani l-ar fi agresat pe concubinul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței din Piatra Neamț.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Potrivit surselor noastre, bărbatul nu a dorit să depună plângere și s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

A fost externat aseară după ce i s-au acordat îngrijiri medicale, diagnosticat cu plagă superficială în zona omoplatului stâng.

PUBLICITATE