Bărbat găsit mort, în canalul de fugă a râului Bistrița (FOTO)

O misiune de căutare în comuna Săvinești a dus la descoperirea trupului unui bărbat înecat în canalul de fugă al râului Bistrița

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț au fost mobilizate pentru o misiune de căutare în comuna Săvinești, unde o persoană a fost raportată posibil înecată în canalul de fugă al râului Bistrița.

Intervenția a implicat o autospecială pentru scafandri, o barcă și o ambulanță SMURD.

La operațiunea de căutare au participat și doi scafandri de la ISU Neamț, alături de doi scafandri de la ISU Iași. După o căutare intensă, scafandrii au găsit persoana în apropierea Microcentralei Roznov. Din păcate, bărbatul nu prezenta semne vitale la momentul descoperirii.

Identitatea persoanei urmează să fie stabilită de organele abilitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Cel mai probabil, ar fi vorba despre persoana dată dispărută pe 3 iunie (vezi articol AICI)

ACTUALIZARE:

Poliția Neamț: „Din nefericire, trupul persoanei în cauză a fost identificat în apropierea microcentralei Roznov. Bărbatul nu prezenta semne vitale, urmând ca polițiștii să stabilească cauzele și condițiile în care a survenit decesul bărbatului.

Reamintim că, la data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că, din data de 2 iunie a.c. soțul său, BENCHICI MIHAI, în vârstă de 59 de ani, ar fi părăsit voluntar imobilul din localitatea Săvinești, unde locuia fără forme legale.”

PUBLICITATE