Bărbat din Piatra-Neamț, dus la închisoare. A furat bijuterii de 27.000 lei din locuința pe care o renova

Un bărbat din Piatra-Neamț, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiști și condus la Penitenciarul Bacău pentru a-și executa pedeapsa de un an și trei luni de închisoare. Acesta a fost condamnat pentru furtul unor bijuterii în valoare de 27.000 lei, comis într-un imobil din Piatra-Neamț în octombrie 2022.

„La data de 28 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Piatra-Neamț, pe numele unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Piatra-Neamț.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, s-a reținut că  la data de 13 octombrie 2022, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Piatra Neamț, unde efectua activități de renovare, profitând de lipsa altor persoane, ar fi sustras dintr-o cutie mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu de 27.000 lei.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatul a fost identificat în Piatra-Neamț și, ulterior, condus la Penitenciarul Bacău, unde își va ispăși pedeapsa.

PUBLICITATE