Atenție, șoferi! Circulație în ambele sensuri pe Bd. Dacia

Primăria Piatra-Neamț a reînființat sensul giratoriu de la intersecția Bd. Dacia cu Blocul Turn – Unic, reluând totodată circulația rutieră în ambele sensuri pe Bd. Dacia. 

Azi-noapte, a fost reînființat sensul giratoriu de la intersecția b-dului Dacia cu Blocul Turn – Unic.

Totodată, circulația rutieră în ambele sensuri a fost reluată pe Bd. Dacia, inițial pe sectorul Pietricica – Unic și, ulterior, pe toată lungimea străzii, până la intersecția cu strada Obor.

Reamintim că Primăria Piatra-Neamț a anunțat săptămâna trecută noi măsuri de resistematizare a traficului rutier în vederea închiderii a două tronsoane pe Bulevardul Decebal, între Muzeul de Istorie și Casa de Cultură, precum și între intersecția cu strada Mihail Sadoveanu și Biserica Precista Nouă. (vezi articol AICI)

Astfel, sensul giratoriu va fi reînființat la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și strada Mihai Eminescu, precum și la intersecția dintre Bd. Dacia și Blocul Turn – Unic.

Odată cu aceste modificări, circulația rutieră în ambele sensuri va fi reluată pe Bd. Dacia, inițial pe sectorul Pietricica – Unic și, ulterior, pe toată lungimea străzii, până la intersecția cu strada Obor.

„Astfel, se va reveni la configurarea rutieră anterioară, cu sens giratoriu în intersecția Piața Ștefan cel Mare – Mihai Eminescu și reînființarea sensului giratoriu la intersecția cu Bd. Dacia (Blocul Turn – Unic).

După reînființarea sensului giratoriu din zona Blocul Turn – Dacia, pe Bulevardul Dacia se va reveni la circulația rutieră în ambele sensuri, inițial pe sectorul Pietricica – Unic și ulterior pe toată lungimea străzii, până la intersecția cu strada Obor.” – a transmis Primăria

PUBLICITATE