Atelier de Crăciun la Poliția Neamț cu copiii Centrului „Alexandru Roșca”

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a devenit astăzi gazda unui eveniment special, primind cu brațele deschise copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț.

Într-o atmosferă plină de căldură și entuziasm, cei mici au transformat sala de festivități a inspectoratului într-un veritabil atelier de Crăciun.

„Astăzi, am avut onoarea să deschidem porțile Inspectoratului de Poliție Județean Neamț pentru invitați deosebiți – copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra-Neamț.

Împreună cu ei, am transformat sala de festivități într-un atelier de Crăciun, realizând ornamente și decorațiuni personalizate.

Călătoria a continuat cu decorarea bradului de Crăciun. Ornamentele realizate cu migală au devenit mărturii ale unei colaborări frumoase între noi, membrii comunității.

Colindele și zâmbetele au umplut holurile inspectoratului, creând o atmosferă de sărbătoare autentică.

Decorând bradul, cântând colinde, am conștientizat încă o dată că adevărată bucurie este aceea de a fi împreună.

Mulțumim din inimă copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” care ne-au fost oaspeți de onoare.” – este mesajul Poliției Neamț

VEZI VIDEO AICI

PUBLICITATE