Amendă „uriașă” pentru molozul de pe străzile din Piatra-Neamț

În Piatra-Neamț, lucrările desfășurate pe coridoarele de mobilitate au stârnit un val de controverse și critici din partea locuitorilor. Și nu pentru că se fac ci pentru cum sunt făcute.

Deși sesizările și reclamațiile privind starea deplorabilă a zonelor afectate au fost numeroase, atât din perspectiva mizeriei și a prafului lăsat în urmă de lucrări, cât și a altor probleme cum ar fi grămezile de materiale de construcții lăsate în apropierea copacilor, șanțurile și gropile din asfalt sau haosul generat de semnalizarea rutieră, instituțiile nu au reacționat până acum, așa cum se întâmplă în alte județe (vezi articol AICI)

Astăzi, când lucrările se apropie de „vacanța de iarnă”, aflăm că Poliția Locală Piatra-Neamț a găsit o primă neregulă și a amendat „drastic” constructorul pentru că molozul rezultat în urma săpăturilor a fost depozitat peste gurile canalelor de preluare a apelor meteorice, mai multe dintre acestea înfundându-se.

Pentru acest lucru, constructorul a fost amendat. Și nu oricum, ci cu suma de 2.000 de lei.

Practic, o amendă similară cu cea pe care o primește un cetățean obișnuit pentru simplul act de a nu arunca gunoiul unde trebuie.

Mai jos, mesajul Poliției Locale:

PUBLICITATE