A ajuns la spital cu fractură de calcaneu. După trei zile a încercat să se arunce de la etaj

Miercuri, 22 martie, pacienții internați în Secția Ortopedie a Spitalului Roman au trecut prin clipe de groază când l-au văzut pe unul dintre bărbații internați cățărat pe geamul salonului cu intenția să se arunce de la etajul III.

Bărbatul are 54 de ani, este din Tămășeni și a fost internat în data de 19 martie la Ortopedie cu fractură deschisă calcaneu. Personalul medical i-a administrat medicația corespunzătoare și a luat măsurile specifice în astfel de cazuri, conform procedurilor medicale.

Fiind consumator de alcool, după câteva zile corpul a intrat în sevraj pentru că nu a mai băut nimic. A devenit agitat și totul era să se încheie cu o nenorocire. S-a urcat pe pervazul geamului, a deschis geamul și a vrut să se arunce de la etajul III. Asistenta a avut prezență de spirit și l-a prin la timp, evitând tragedia. A fost alertat personalul de pază și am sunat la 112 ca să se intervină pentru că era foarte agitat, a precizat medicul Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

În prezent, pacientul a fost transferat la Secția Psihiatrie a Spitalului Roman și va urma un tratament specific în caz de alcoolism.

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE