ADR Nord-Est – Piatra-Neamț: Concurs pentru ocuparea a 9 posturi vacante în cadrul RubikHub (24 august)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza concurs in data de 29.08.2017, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr. 9, jud. Neamt, pentru ocuparea a 9 posturi vacante in cadrul RubikHub – Biroul Startup, Directia Dezvoltarea Afacerilor (durata determinata – 6 luni, cu posibilitate de prelungire).

Atributiile aferente posturilor disponibile, precum si criteriile relevante ce trebuie indeplinite de candidati pentru inscrierea la concurs sunt prezentate pe site-ul: www.rubikhub.ro, la sectiunea Cariere, sau direct la: http://rubikhub.ro/#cariere

Etape derulare concurs:

Etapa I – Transmiterea candidaturilor
Persoanele interesate vor trimite aplicatia lor pe e-mail: [email protected] (respectand intocmai specificatiile de pe site-ul mai sus mentionat), pana la data de 24.08.2017.

Etapa II – Selectarea candidaturilor
ADR Nord-Est analizeaza pana la data de 25.08.2017 fiecare candidatura in parte si face selectia acestora in functie de conditiile solicitate pentru fiecare post. ADR Nord-Est va contacta in data de 28.08.2017 fiecare candidat acceptat si acesta va intocmi dosarul de inscriere la concurs ce va cuprinde: CV (format european, in care sa se evidentieze clar experienta profesionala), cerere de inscriere la concurs cu mentiunea postului pentru care candideaza, copii dupa actele de studii, respectiv alte cursuri/formari profesionale, copie dupa actul de identitate, cazier judiciar. Acest dosar va fi depus la sediul Agentiei in ziua concursului 29.08.2017, incepand cu orele 9:00.

Etapa III – Derularea concursului
Concursul se va desfasura in data de 29.08.2017, incepand cu ora 10:00, la sediul ADR Nord-Est din Piatra Neamt si va consta in urmatoarele probe: test de specialitate in limba engleza, interviu si analiza cv-ului.

Relatii suplimentare la tel. 0233 218 071.

PUBLICITATE