Acțiuni ale Poliției Locale Piatra-Neamț vizând cerșetorii și proprietarii câinilor de companie


In ziua de 06.02.2017, Politia locala Piatra Neamt, Biroul Ordine publica,  a organizat si executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei, a faptelor antisociale comise de persoane fara adapost pe raza municipiului P.Neamt, ocazie cu care s-au aplicat un nr. de 26 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1340 lei, pentru cersetorie, expirarea sau lipsa actelor de identitate, nerespectarea hotararii de Consiliu local nr. 7/2010 privind intretinerea si curatenia in locurile publice.

Totodata, Politia locala, fiind sesizata de catre personalul magazinului Lidl de pe str. Bistrita, pentru comiterea unui furt, a identificat-o pe numita A.M. in varsta de 32 de ani, care a sustras bunuri din incinta magazinului.
Ca urmare, s-au intocmit actele de constatare a furtului , persoana in cauza fiind condusa si predata la sediul Politiei municipiului Piatra Neamt in vederea continuarii cercetarilor.

Cu ocazia acestor actiuni s-a avut in vedere si avertizarea cetatenilor cu privire la cainii de companie in sensul respectarii, de catre proprietarii acestora,  a obligatiei privitoare la tinerea in lesa ( ham) si botnita, in cazul celor periculosi sau agresivi,  atunci cand se afla in locurile publice, precum si indeplinirea obligatiei de a strange reziduurile acestora ( excremente).

D.M.B.
PUBLICITATE