Accidentul cu trei victime din județul Neamț, surprins de o cameră de bord

Impact violent pe o şosea în Neamţ, aproape de locul tragediei în care şi-au pierdut viaţa nouă oameni. Imaginile surprinse de un şofer arată cum o maşină condusă de o tânără de 20 de ani virează la stânga, pe linie dublă continuă, în apropierea unei treceri de pietoni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 21 de ani din Bicaz conducea un autoturism pe DN 15 (dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț), într-un tronson de drum cu marcaj longitudinal continuu, ar fi efectuat depăsirea autoturismului din față. În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din aceeași direcție de mers și a efectuat viraj stânga. Cel de-al doilea autoturism era condus de o tânără de 20 de ani din Tacău.

În urma coliziunii, ambele autoturisme au ricoșat în afara părții carosabile (unul dintre autoturisme a rupt un stâlp, iar celălalt a ajuns într-un gard), rezultând rănirea conducătoarei auto (tânăra de 20 de ani) și a doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani (o femeie și un bărbat, posibil părinții acestuia).

Vezi foto – AICI

PUBLICITATE