Accidentat de mașină, a așteptat să plece șoferul ca să sune la 112

Un incident rutier a avut loc în Borca, unde un tânăr șofer a acroșat cu autoutilitara un pieton de 40 de ani, care inițial a refuzat îngrijiri medicale, dar ulterior, după ce șoferul a plecat, a sunat la 112.

„La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Borca.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Borca, conducea o autoutilitară, pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, ar fi acroșat cu oglinda, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate, ce se deplasa în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, pe marginea părții carosabile.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, deși inițial bărbatul nu a dorit acordarea de îngriji medicale, ulterior acesta a apelat 112, solicitând îngrijiri medicale.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE