Accident rutier la Borca: mopedist fără permis și sub influența alcoolului rănit grav

Un accident rutier a avut loc pe DN 17B în Borca, unde un mopedist de 57 de ani, băut și fără permis, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în șanț. Polițiștii au descoperit că mopedul nu era înmatriculat, iar bărbatul, rănit, a fost transportat la spital.

„La data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B în Borca.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Neamț, conducea un moped pe DN 17B în Borca, pe fodul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, întrând în șanț.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deținea permis de conducere, mopedul nefiind înmatriculat.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului mopedului, care a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE